Visit my YouTube channel here.

Fantasy Mission Force (1982)

Don’t know any generals. To me you look like clowns!

Å beskrive Fantasy Mission Force er vanskelig. Benny Hill møter japanske nazister som har sett for mye Mad Max møter gjenferd møter en kvinnelig krigerstamme ledet av en kåt mann. Hva filmen handler om er det få som vet, hvis noen. Filmen er skikkelig ræva, det er hard treningsøkt for en filmelsker, men tro det eller ei, det finnes dårligere filmer.

Fantasy Mission Force regnes som en av de dårligste filmene noensinne. Filmen er sær og lite bærekraftig når det gjelder å knytte relasjoner til rollefigurene. Det som skjer er helt absurd. Hva denne utvalgte gjengen skal er vanskelig å forstå, må være noe med penger og gisler, og de møter hele tiden merkelige mennesker som kommer fra fortiden i filmhistorien.

En skikkelig drittfilm uten mål og mening, men det er nesten verdt å se den en gang i livet, du forstår at noe er alvorlig galt her i verden når filmer som dette faktisk blir laget!

2 thoughts on “Fantasy Mission Force (1982)”

  1. Synes å huske jeg lo av fortfilm scenene i denne da jeg så den for ørten år siden… det var jo nok at jackie var i filmen før i tiden… vi er blitt kresne nå CC *ler*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.