Mission: Impossible III (2006)

I’ll die unless you kill me!

Her kan du lese min nye anmeldelse av Mission: Impossible III (2006)

Regissør er J.J Abrams, og Tom Cruise er tilbake som Ethan Hunt i den tredje Mission: Impossible filmen. Har vi sett det før? Ja, og det mange ganger. Mission: Impossible III er ikke dårlig, men ikke bra heller. Filmen går på cruisekontroll, og det meste har vi sett fra før. Det er to bra scener som skiller seg litt ut, og det er helikopterjakten og på toppen av den bygningen i Kina hvis jeg ikke husker helt feil.

For min egen del fungerte ikke Philip Seymour Hoffman helt som skurk. Han ikke er en fysisk skuespiller. I denne type filmer liker jeg best fysiske skuespillere som kan forsvare seg istedenfor å prate folk i senk. Han spiller rollen sin bra for all del, han er utrolig kald og rolig.

Alt i alt synes jeg denne filmen er den dårligste filmen i serien. Mission: Impossible II er den beste i serien, men det er sikkert pga. at jeg liker duer?

6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.