Visit my YouTube channel here.

Mission to Mars (2000)

We’re millions of miles from Earth inside a giant white face. What’s impossible?

Mission to Mars så jeg en gang når den kom ut på DVD, etter det jeg kan huske fikk jeg vondt i hodet av hele filmen. Jeg skjønner hvorfor så mange hater filmen, for dette er en rotete film som vil mye, men hva den vil er vanskelig å si.

Dialogen er råtten, rollefigurene er lite troverdige der de i starten later som om de er verdens beste venner. Selv med noen gode skuespillere klarer ikke skuespillerne å skape god og troverdig kjemi seg imellom. Rollefigurene er direkte kjedelige, de er så dårlig skrevet på papir at det var rart ikke Brian De Palma brukte manuset som dasspapir.

Filmmusikken er noe av det verste jeg har hørt i en film. Brian De Palma maler på med upassende filmmusikk som ikke passer inn. Ingenting passer inn i dette forskrudde universet der jeg tilslutt ikke skjønte meningen med filmen, for den er overalt og hjernen min tok seg en pause fra kjedsomheten.

Mission to Mars er det man kaller en forvirret film. Den starter med mystikk, og ender opp som en evolusjonsfilm med en av tidenes dårligste og kleineste slutter. Brian De Palma forsøkte å lage en klassiker som 2001: A Space Odyssey, han bommet grovt. Bare stemmen til superdatamaskinen som høres ut som Marvin fra The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy burde skremme de fleste. Og ler du ikke av slutten med Gary Sinise, da er det noe alvorlig galt med deg.

Mission to Mars er en vond blandingssuppe av en film som kanskje ble skrevet av hippier. Hippier i rommet er en ganske passende beskrivelse av denne drittfilmen som blir en parodi på science fiction-filmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.