Visit my YouTube channel here.

Smashed (2012)

smashed

Vi følger et yngre ektepar som elsker å feste og drikke. Men det går ut over jobben til kvinnen, og nå forsøker hun å leve livet uten alkohol, mens ektemannen fremdeles lever livets glade dager.

Smashed er en kort film med en spilletid på rundt 81 minutter. Det blir litt kort med tanke på reisen som kvinnen i filmen må ta. Hennes reise blir veldig kompakt og ting går litt raskt unna.

Fokuset ligger mest på kvinnen, som blir spilt av smellvakre Mary Elizabeth Winstead. Hennes ektemann blir spilt av gråtekongen, Aaron Paul, men han får ikke mye skjermtid og hans karakter er veldig endimensjonal. Han blir ubetydelig i lengden.

Nå er ikke Smashed en skikkelig mørk dramafilm med ekstremt mye møkk og dritt der det meste går til helvete. Filmen blander inn humor som passer inn, jeg elsker spesielt scenen i bilen der en kollega av henne forsøker å sjekke henne opp. Det som kommer ut av hans munn er fantastisk flaut for oss menn.

Smashed er en film som blir for lett med tanke på temaet den tar opp. På en annen side er det også positivt at den forsøker å leve sitt eget liv og ikke kun fokuserer på alt det mørke. Man ser at kvinnen i filmen ikke har det særlig godt når hun er full og dum, og enkle løgner blir til store og hun må til slutt ta ansvar for sitt eget liv. Så på det punktet gjør jo filmen jobben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.