Visit my YouTube channel here.

The Lords of Salem (2012)

lords of salem

Heidi Hawthorne får besøk av hekser.

Rob Zombie er tilbake med en ny film, dessverre. Med The Lords of Salem forsøker han å gå tilbake til 70-tallet med stil og tempo, det er ikke vanskelig å skjønne hvem han hermer etter, nemlig Ti West. Men Rob Zombie er ingen Ti West.

The Lords of Salem har ingen høydepunkter, det eneste positive her er heksemusikken. Ellers tar ikke The Lords of Salem av før det gjenstår 15 minutter av filmen. Til da har Rob Zombie holdt tilbake sin elendige dialog der karakterene oppfører seg som ville tenåringer. Men han klarer ikke helt å holde tilbake når det gjenstår 15 minutter. Da blir gamle damer forvandlet til latterlige tenåringer, og man får se noe om absurde scener som ikke holder mål.

The Lords of Salem er en langsom film med dårlig dialog og dårlig skrevet karakterer. Karakterene er tomme, kjedelige og dumme. Filmen er heller ikke grafisk, og når Rob Zombie forsøker å lage en film med litt stil, så ble resultatet The Lords of Salem. Det er bedre at idioten kjører løpet sitt enn å ape etter andre, for han skjønner ikke selv at han ikke har talent eller forståelse nok til å lage en mer rolig og avbalansert film med interessante karakterer. Mannen elsker skrekkfilmer, eller gjør han det? Han klarer jo ikke de enkleste ting som å skjønne hvorfor mange liker disse filmene fra 70-tallet. Han forsøker det beste han kan med å etterligne stil og atmosfære, og i enkelte scener i starten lykkes han. Men så åpner karakterene opp munnen sin, og han viser et beist som ser ut som den avskyelige snømannen, med den scenen ødela han veldig mye, for beistet var ikke skremmende, bare latterlig.

Protagonisten spilt av kona til Rob Zombie, Sheri Moon Zombie, er alltid like jævlig å se på. Jeg får alltid lyst til å hente en flammekaster når jeg ser hennes ansikt på skjermen. Faen, hun forsøker å være sexy her også!

Man kan alltids håpe på at Rob Zombie aldri mer vil få lage filmer. Det er tvilsomt, jeg har sett alle filmene han har laget og The Lords of Salem er den dårligste filmen til nå. Dette her var bare tulleball fra start til slutt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: