Lords of Dogtown (2005)

Vi følger en gruppe med surfere som ble hektet på skateboard, og de startet skateboard-bølgen som etter hvert veldig mange kastet seg på.

Lords of Dogtown er basert på sanne hendelser om en gruppe skateboardere som i starten var veldig gode venner, men sporten forandret deres vennskap.

Det er veldig mange kjente og gode skuespillere med i Lords of Dogtown, den som imponerer mest er Heath Ledger. Jeg skjønner litt hvorfor Christopher Nolan plukket ut ham til å spille the Joker i The Dark Knight etter å ha sett Lords of Dogtown. Det føltes nesten ut som om han forsøkte å spille slik Val Kilmer ville ha spilt denne rollen, han ligner og beveger seg nesten på helt samme måte som Val Kilmer.

Jeg må også gi mye ros til Emile Hirsch, han er herlig ustabil i Lords of Dogtown og det er litt synd å se på hans karriere om dagen med tanke på hans talent. Men noen skuespillere som er så gode som Emile Hirsch, kler kanskje best yngre roller slik som han hadde i denne filmen.

Lords of Dogtown er en energisk film med kaos og mange nærbilder. Det føles nesten ut som om man ser en dokumentarfilm der man kommer godt innpå karakterene med mange nærbilder og litt intense situasjoner. For dette her er noen ville karakterer som i starten er gode venner, men tiden går, alle trenger penger og når skateboard begynner å bli populært så må enkelte personer ta vanskelig valg som vil ødelegge vennskapet med andre personer.

Det var deilig å se Lords of Dogtown etter å ha sett så mange generiske filmer i det siste. Jeg likte virkelig godt den ville energien og alt kaoset som ble vist på skjermen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.