Visit my YouTube channel here.

1911 (2011)

1911

Året er 1911, og det er en stor krig i Kina som vil forandre Kina for alltid.

Jeg visste fra starten av at 1911 ville være en dårlig film. Det tok meg hele tre år for å sette meg ned for å se denne drittklatten av en film.

1911 har som vanlig de samme problemene som går igjen i kinesiske filmer når de er basert på krig og sanne hendelser. Det er mange navn, dårlig redigering og det er vanskelig å få tak i den informasjonen man trenger som seer hvis man ikke er godt nok kjent med kinesisk historie.

Til tider føles ikke 1911 ut som en vanlig spillefilm. Noen ganger føles det ut som om man ser en dokumentarfilm, en rød patriotisk film. Jeg er så drittlei og sliten av å se denne type kinesiske filmer. Hver gang jeg ser en film som 1911 så får jeg vondt i magen og jeg føler behov for å ta ut DVD-platen og slippe en stor og saftig bæsjklatt på DVD-platen. Kan ikke bare kinesere slutte å lage denne type filmer, vær så snill!

Jackie Chan burde skamme seg for å ha medvirket i denne filmen. Han får ikke så mye skjermtid, og som en soldat er han helt ubrukelig. En ting er sikkert, han kan ikke kaste håndgranater. For en ubrukelig mann!

Hold deg langt unna 1911 hvis du ikke har fått den røde sykdommen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.