Visit my YouTube channel here.

Choy Lee Fut (2011)

Mørk sjokolade.

Choy Lee Fut skulle jeg holdt meg unna. Kommunistene forsøker å lage en moderne kampsportfilm som går i fotsporene til de gode gamle kampsportfilmene fra Hong Kong. Men denne filmen har null sjarm, råtten dialog og kjedelige kampsportscener uten noe form for god koreografi.

Jeg visste ikke om dette var en film fra Hong Kong eller Kina når jeg satt meg ned for å se dette makkverket, men etter fem minutter visste jeg at dette var en film fra de røde kommunistene. Humoren, dialogen, alt er bare forferdelig. Hva lærer vi av kommunistene i Kina? De vet ikke hva humor er for noe.

Choy Lee Fut er nok et makkverk fra Kina. Boksekampen mot slutten av filmen er noe av det dårligste jeg har sett, det er jo null energi og kontakt i denne kampen. Det eneste Choy Lee Fut spiller på er elendig dialog med skravlesyke kinesere med dårlig humor, og en lite pen mann som ikke hadde fått napp med det første når han først skal sjekke opp en dame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.