Visit my YouTube channel here.

Savages (2012)

savages

En hore og hennes to dårer som dyrker marihuana får problemer med det mexikanske kartellet når de ikke vil dele med seg.

Savages var en film jeg virkelig så frem til. Etter det jeg hørte så skulle Oliver Stone endelig flekke litt tenner igjen. Selv om atmosfæren og filmen er skitten, så er det en langtekkelig reise vi blir med på. Filmen har for lite nerve og action, og den engasjerer ikke på grunn av de tomme og svært usympatiske karakterene.

Det filmen satser mest på er drama, da spesielt om det billige ludderet som ligger med to menn som dyrker førsteklasses marihuana. Seriøst, skal filmen virkelig forsøke å skape sympati rundt disse tre karakterene? Hva faen har Oliver Stone røykt?

Oppbyggingen er lang, dum og kjedelig. Dramaturgien er til å gråte av. Jeg trodde ikke mine egne øyne. Her får man se noen ekstreme dumme scener der den kidnappede kvinnen får god kjemi med kvinnen som er lederen for kartellet. Disse scenene fikk meg nesten til å gråte.

Savages er en lang film med en dum historie. Det er ikke mye råskap vi får se her, det blir mest dialog og en elendig slutt som ikke passet inn i det hele tatt. Er det virkelig noen som likte slutten? Jeg likte det første utfallet, men noen luringer fant ut at her måtte man ha to slutter og en jævla irriterende fortellerstemme.

Oliver Stone gjør de fleste feil man ikke skal gjøre når man har så lang erfaring som han har. Det er trist å se så en god filmskaper gjøre så mange grunnleggende feil. Det er spesielt karakterene som er dårlig skrevet, historien kunne ha fungert hadde den blitt forandret litt.

Det man får med Savages er en skitten atmosfære, mye drama og dårlig skrevet karakterer som er så stereotypiske at man vil kaste opp. Oliver Stone forsøker å få mer ut av manuset enn det karakterene tillater, dermed så blir dette en lang og flat filmopplevelse der jeg ville se hora bli brent levende. Brenn din hore, brenn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.