Visit my YouTube channel here.

Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

Stop telling lies about me and I’ll stop telling the truth about you.

Oliver Stone er nok en regissør som ikke har noe å tilby lenger. Mannen som har gitt oss mange fine filmopplevelser, og som mange mener var en provokatør, har nå blitt en anonym filmskaper som febrilsk prøver å si noe, men ingen lytter.

En oppfølger til Wall Street er latterlig. Jeg liker originalen, Charlie Sheen og Michael Douglas eide den filmen. Nå skal eklingen Shia LaBeouf fylle skoene til Charlie Sheen, det klarer han aldri. Jeg hater Shia LaBeouf, fra topp til tå. Jeg har ikke noe respekt for denne idioten, det beste hadde vært hvis han hadde sluttet som skuespiller. Oliver Stone valgte feil skuespiller når han valgte Shia LaBeouf. Fyren ser ut som om han er 16 år gammel, han ser ut som en idiot i Wall Street: Money Never Sleeps. Det verste er at han ikke er en god skuespiller. Jeg takler ham i lette roller som i Transformers, men ikke i mer seriøse roller som i Wall Street: Money Never Sleeps. Vi har her en som er dårligere og stivere enn Keanu Reeves. Publikummere må si ifra, vi liker ikke Shia LaBeouf i seriøse roller, la andre som har talent få sjansen!

Det er mange gode skuespillere i Wall Street: Money Never Sleeps, men det hjelper lite da historien er overalt. Manuset stinker, det er vanskelig å forstå hva i det hele tatt som skjer, det blir for mye børsspråk jeg ikke skjønner noe av. Det var mye lettere å følge hendelsene og historien i originalen, nå gapes det over så mye at hovedhistorien må lide. Hadde fokuset kun vært på Gordon Gekko, Jake Moore og Bretton James, da hadde filmen fungert bedre. Men her serverer Oliver Stone den ene historien etter den andre, det blir en ufokusert film, og en kjedelig film som ikke klarte å fange min interesse.

Wall Street: Money Never Sleeps burde skremme de fleste med tittelen. Jeg husker jeg så filmtraileren på kino, og jeg visste at denne filmen ville stinke. Den har så lite å si, den har så lite energi, dette er bare tull! Og hva er det med hårfrisyren til Carey Mulligan. Hun ser ut som en soppskalle som er døende. Helt utrolig å se en slik energiløs rolletolkning etter det hun leverte i An Education.

Hva handlet egentlig Wall Street: Money Never Sleeps om? Tja, si det?

2 thoughts on “Wall Street: Money Never Sleeps (2010)”

  1. Synes det er litt urettferdig å sammenligne LaBeouf med tømmerstokken Reeves. Der LaBeouf bare stinker og det eneste man føler er avsky, er det vanskelig enn om mot sin egen vilje til å ikke like Reeves, han er tross alt den mest sjarmerende talentløse tømmerstokken der ute. LaBeouf vil aldri nå Reeves til knærne!

    1. Trodde ikke det skulle skje, men jeg må nok forsvare hønsehjernen Shia litt. Han er faktisk ikke en dårlig skuespiller, har sett noen nyere filmer han har medvirket i, og han har faktisk litt rekkevidde. Han kan spille på følelser, men de tidligere rollevalgene han har valgt har ikke akkurat tillatt det. Han har blitt en ny og bedre skuespiller etter 2012 i mine øyne, jeg har ikke sett Nymphomaniac ennå, er ikke en film som frister heller.

      Men som du sier, Keanu er nok en hyggelig mann i virkeligheten, Shia er en hønsehjerne. Men som du har nevnt tidligere, vi skal jo egentlig ikke bry oss om hva de gjør utenfor kameraet, det er det de gjør foran kameraet som teller mest. Selv omd et kan være vanskelig med en klysete guttevalp som Shia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.