Visit my YouTube channel here.

Paul Blart: Mall Cop (2009)

paul-blart-mall-cop

No one wins with a headbutt.

Kevin James har gått ut på dato nå. Mat, tjukkasvitser og en tjukkas som prøver å gjøre akrobatiske ting, men kroppen tillater det ikke, er ikke morsomt lenger. Jeg savner John Candy, det var en tjukkas med stil. Selv Chris Farley var en morsom tjukkas. Kevin James er for barn og besteforeldre, det viser han en gang for alle i Paul Blart: Mall Cop.

Paul Blart: Mall Cop er som sagt en film for barn og besteforeldre som blir sjarmert i senk av Kevin James. Her går alt bra, Paul Blart blir en helt og får drømmedama. Alt det Kevin James er kjent for får man servert i denne filmen. Jeg ristet på hodet en del ganger, for humoren har gått ut på dato. Komediefilmer hat utviklet seg i en positiv retning, faktisk er dette tiåret kanskje det beste innen komediefilmer. Da nytter det ikke å komme med en typisk film som hører mer hjemme på 1990-tallet.

Kjedelige rollefigurer, dårlige skuespillere og en tjukkas som forsøker alt han kan for å sjarmere seerne. Det er ikke den verste filmen jeg har sett, den er bare så tannløs. Derfor er det en fin film for besteforeldre. Paul Blart: Mall Cop biter ikke!

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.