Visit my YouTube channel here.

Cold Souls (2009)

Paul Giamatti vil ha tilbake sin sjel!

Cold Souls er en rolig film som byr på noen bisarre situasjoner når Paul Giamatti som spiller seg selv kvitter seg med sin tunge og mørke sjel. Men å få tilbake sjelen byr på problemer når sjelsmuglere fra Russland har stjålet hans sjel. Paul Giamatti vil ha tilbake sin peanøtt av en sjel!

Mange sammenligner historien i Cold Souls med historiene Charlie Kaufman skriver. Jeg er enig, det er mange likheter her, bare at Cold Souls er en film det er mye lettere å forstå. Paul Giamatti er en av mine favorittskuespillere, fyren er bare fantastisk i alle filmer han medvirker i. Jeg føler at mannen aldri har fått den heder og ære han fortjener. Han er ikke den peneste skuespilleren, sikkert det som hindrer ham å bli blant de største. Paul Giamatti er en ekspert i å spille utbrent, jeg klarer ikke å plassere noen foran denne karen i denne type roller.

Cold Souls er ikke en typisk film for massene, her må man bare bli med på denne smått absurde reisen med rolige scener og en sliten Paul Giamatti. Humoren er lun, temaet er ganske følsomt som filmen aldri går helt i dybden på, men har man litt fartstid på jorden føler man og skjønner man smerten til rollefigurene.

VG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.