Visit my YouTube channel here.

Cold War (2012)

cold war

Noen kidnapper en gruppe med politifolk, og to topper som er ute etter den samme jobben når sjefen deres pensjonerer seg, er uenige om fremgangsmåten med å få politifolkene trygt tilbake igjen. Her kjempes det to kamper samtidig.

Cold War er en grei underholdningsfilm fra Hong Kong. I filmen følger vi to personer som kjemper om den samme jobben, disse to personene er litt ulike og det vil man merke når en gruppe med politifolk blir kidnappet og det blir krevd en større sum med løsepenger.

Som mange andre kinesiske filmer med høyt tempo kan det være litt vanskelig å forstå helt hva som foregår når det gjelder spesielt de forskjellige politienhetene i Cold War. Det blir mye å holde styr på, så dette er ikke en film du setter på hvis du er litt trøtt i hodet og har null kjennskap til de forskjellige politienhetene i Cold War.

Ellers byr Cold War på noen overraskelser mot slutten som gjør at man hele tiden blir engasjert i det som skjer. Filmen blir kanskje littegrann dum mot slutten, men fremdeles kjøper man dette som en helt grei underholdningsfilm som ikke føles realistisk ut, men det inntrykket får man heller ikke at Cold War forsøker å være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: