Visit my YouTube channel here.

Red Shadow (2001)

red shadow

Vi følger tre ninjaer som vokste opp i sammen. Men noe skjer med en av dem, og den beste ninjaen i gruppen blir forelsket i en prinsesse som han har fått ordre om å drepe.

Red Shadow er ikke en typisk ninjafilm fra Japan. Selv om historien finner sted et par 100 år tilbake i tid, så hører stilen, klærne og spesielt musikken hjemme i vår tid.

Jeg husker jeg så Red Shadow for rundt åtte år tilbake. Jeg likte ikke filmen da, nå likte jeg den mer med sin energiske stil og humor. Spesielt likte jeg humoren, for når det er tid for action så er det vanskelig å se hva som skjer. Kampkoreografien er ganske god, men det hjelper lite når redigeringen er dårlig i mange scener.

Red Shadow er en underholdende film som fikk meg til å le. Karakterene er noen ville typer, og jeg kan si med stor sikkerhet at hvis du er ute etter å se en ninjafilm som skiller seg ut i mengden, så er dette en film verdt å få med seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.