Visit my YouTube channel here.

Bronson (2009)

bronson

Navnet er Charles Bronson, og jeg er en idiot!

Bronson så jeg frem til, men jeg må si at jeg ble skuffet over filmen som er basert på sanne hendelser om en sinnssyk mann som kun er god til en ting, og det er å la knyttnevene tale for seg. Mannen er stokk dum, og jeg ble satt på prøve i 90 minutter når man sitter å ser på en type man ikke føler sympati for. Denne type personer burde få en giftsprøyte, slik man gjør når et dyr er sykt. Bronson er ikke noe å spare på, han er en tung byrde for samfunnet, og det beste for ham selv og samfunnet er døden.

Tom Hardy som spiller Charles Bronson, leverer i det miste en god rolletolkning. Han ble en slags blanding av Robert De Niro og Jason Lee. Han klarte å få meg til å hate Charles Bronson intenst, jeg ville se den stakkars jævelen dø. Da har man gjort jobben sin som skuespiller.

Å lage en film om denne idioten var ikke nødvendig. En mann som raner et postkontor, får en dom på 7 år, og som kommer til å tilbringe resten av sitt liv i fengsel for at han slåss hele tiden med fangevokterne, tar andre fanger eller lærere som gisler, er ikke akkurat en lærerik film. La oss studere en gal mann i 90 minutter. Charles Bronson deler ut knyttnever, får tilbake det tidobbelte, blir isolert fra resten av omverdenen, og slik fortsetter hans liv til han dør. Det er for sent å hjelpe denne idioten.

Filmen prøver å være morsom, men denne karen er så dum at det blir ikke morsomt. Han er en kvalmende primitiv skapning man håper det verste for. Han har ikke drept noen, så han har sikkert satt en slags rekord i antall år han har sittet i fengsel. Han begår forbrytelser i fengslet, så en dom på 7 år har blitt til nå rundt 30 år. Mesteparten av den tiden har han tilbrakt i isolat. For en idiot! Ta ham bak låven og skyt ham, det er det beste for ham selv og samfunnet.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.