Visit my YouTube channel here.

Seraphim Falls (2006)

Your sister, she don’t take kindly to thieving. There’s plenty of time for that when you grow up.

Seraphim Falls er veldig lik filmen The Fugitive. En gruppe menn forfølger en mann ved navn Gideon. Vi vet ikke hvorfor de forfølger ham, svaret får vi når filmen er nesten slutt. Det ble litt irriterende, men samtidig ble denne Gideon mystisk og en interessant person. Han ter seg ikke som en ond skurk.

Starten av filmen er hektisk og blir ødelagt av at Pierce Brosnan er en pingle som liker å stønne for den minste ting. Det har alltid irritert meg med denne fyren, han puster tungt og stønner i mange filmer. Selv i James Bond gjorde han det. Han fremstiller Gideon som en pusling, jeg satt og lo, det var sikkert ikke meningen. Noen ganger liker jeg Pierce Brosnan, andre ganger ikke. Liam Neeson er den andre store skuespilleren i Seraphim Falls. Han overbeviser ikke helt da hans karakter er veldig endimensjonal.

Seraphim Falls er en av bedre nyere westernfilmene jeg har sett. Tempoet er høyt, nesten helt frem til slutten, da kommer det en lang scene som stopper den fine fremdriften filmen har hatt. Ellers er Seraphim Falls en film som er verdt å få med seg, spesielt stønning til Pierce Brosnan må man få med seg. Han kunne ha vært en jævel med slibrige oppringninger.

3 thoughts on “Seraphim Falls (2006)”

  1. *ler* nei, har nok gullfisk hukommelse når det kommer til detaljer for tia. husker bare at jeg likte denne 🙂 kommer nok til å se den igjen om ikke for lenge ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.