Visit my YouTube channel here.

Timber Falls (2007)

­Et kjærestepar gleder seg til en rolig fjelltur, men det blir ikke lett når du har en gal, religiøs familie boende der.

Jeg forventet en Wrong Turn-film med Timber Falls, men selv om det er en freak her, så er hovedfokuset på den religiøse familien som vil ha et barn. De kidnapper et kjærestepar og torturerer dem og forsøker å tvinge dem til å ha samleie slik at de kan ta barnet til sitt eget når det blir født.

Historien og skuespillerne er ikke så verst, men filmen varer for lenge. Siden man bare følger dette kjæresteparet så blir det noen lange og unødvendige scener for min del, og når de har blitt kidnappet av familien går historien og hendelser i sirkler og det blir kjedelig. Det er ikke nok progresjon, og filmen burde vært klipt ned med minst 20 minutter så den så vidt rundet 80 minutter, gjerne under også. For så mye er det ikke å fortelle her.

Det er ikke så mye blod og gørr i filmen, det er noen drap, men de er kjedelige og generiske. For den som forventer mye blod og gørr så vil man bli skuffet her. Filmen blir aldri spennende, og som vanlig i skrekkfilmer så har man en latterlig slutt der det virker som om noen har overlevd og kommer tilbake for å få sin lille hevn.

Filmen er til tider ok, men varer altfor lenge og blir svært repeterende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: