Visit my YouTube channel here.

Frontière(s) (2007)

Goetz, we’ve got customers!

Det var mye snakk om to franske slasherfilmer i 2007. Den ene var den groteske Inside, og den andre filmen var Frontière(s) regissert av Xavier Gens. Xavier Gens var regissøren bak Hitman. Inside er noe av det råeste jeg har sett på mange år, og forventningene var høye når jeg satt på Frontière(s).

Men Frontière(s) er en standard slasher uten nye ideer. Ta The Texas Chainsaw Massacre, Hostel og The People Under The Stairs, og du har Frontière(s). Jeg forventet brutale drap, men her ble jeg skikkelig skuffet. Det er kun et drap på slutten som er bra med et sagblad, ellers byr ikke filmen på mye blod og gørr. Hvor er kreativiteten og råskapen?

At noen kan sammenligne Frontière(s) med Inside er for meg uforståelig. Noen av skuespillerne er horrible i Frontière(s). Spesielt lederen for den gale familien tar kaka. Han prater meget langsomt, han blander tysk og fransk, elendig rolletolkning og han prater mye når han først setter i gang. Han er så dårlig at den gamle gubben blir høydepunktet i Frontière(s).

Frontière(s) er en standard snill slasherfilm som ikke byr på noe nytt i det hele tatt. Filmen er også altfor lang, og det ble veldig kjedelig underveis.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.