Visit my YouTube channel here.

Dream Home (2010)

Drømmehjemmet.

Det kommer fremdeles noen gode filmer fra Hong Kong om dagen, selv om det tar veldig lang tid mellom hver godbit. Johnnie To har skuffet de siste årene, siste godbiten fra den kanten var Mad Detective (2007). Den mest spennende regissøren i Hong Kong om dagen heter Ho-Cheung Pang. Han er sær, har sin egen stil og kan minne meg litt om Chan-wook Park.

Dream Home er en grafisk slasherfilm med mange lekre detaljer og ubehagelige drap der de fleste pines i en god stund før de tar kvelden. Her har vi endelig en film med brutale drap, samtidig ser vi atter en gang den mørke humoren til Ho-Cheung Pang. Han er fantastisk med kameraet, filmen ser lekker ut og Josie Ho leverer en strålende rolletolkning.

Boligprisene er høye i Hong Kong, Ho-Cheung Pang leker seg med denne krisen og lager en slasherfilm om en gal kvinne som gjør alt for å få sin drømmeleilighet. Liker du slasherfilmer, og savner flere filmer som franske Inside og Switchblade Romance, må du sjekke ut Dream Home. Den ligner veldig mye på Inside der de fleste drapene skjer i to leiligheter, bare at Dream Home har mer glimt i øyet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.