Visit my YouTube channel here.

Skeletons in the Closet aka Shims Family (2007)

skeletons in the closet

Familien Shim har det ikke lett om dagen. Foreldrene prater ikke med hverandre, og ungene blir ignorert. Vil familien gå totalt i oppløsning, eller vil det skje et mirakel som forhindrer det.

Yoon-Chul Jeong har regissert kun to filmer. Men for noen filmer! Den første filmen var Marathon, og nå Skeletons In The Closet aka Shim’s Family.

Sjanger er familiedrama med en dose svart humor. Vi følger en familie som er i oppløsning. Faren blir beskyldt for å hatt sex med en skoleelev. Moren er i overgangsalderen, og hun faller for en ung kaffeselger. Søsteren hennes skriver en bok, men hun er lat og nekter å flytte ut. Sønnen og datteren sliter med sitt kjærlighetsliv, og hunden deres er borte vekk. Totalt kaos, og det skal mye til for å redde denne familien fra å gå i oppløsning.

Skuespillerne gjør en kjempegod jobb, og humoren er herlig. Regissøren har ikke hastverk, men nesten hver eneste scene avsluttes med humor. Slutten er høydepunktet, og det tar virkelig av her. Selv om Skeletons in the Closet aka Shim’s Family er en rolig film, så gnistrer den. Filmen jeg føler Skeletons in the Closet aka Shim’s Family best kan sammenlignes med, er Little Miss Sunshine. Har man sett Little Miss Sunshine, er Skeletons In The Closet aka Shim’s Family veldig lik. Humoren og hvordan familien er satt sammen er veldig likt. Men der Little Miss Sunshine skuffet, leverer Skeletons in the Closet aka Shim’s Family varene.

Det er herlig å se en slik vellaget film som Skeletons in the Closet aka Shim’s Family, og jeg venter spent på Yoon-Chul Jeong sin tredje film. Han er en regissør som virkelig kan bli stor, og er etter min mening en av de beste regissørene i Sør-Korea om dagen.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.