Visit my YouTube channel here.

The Crazy Family (1984)

the crazy family

Vi følger en ustabil familie som nettopp har kjøpt seg et hus. Det tar ikke lang tid før idyllen begynner å rakne, for denne familien er gale!

Dette er en vill komediefilm med en dysfunksjonell familie som alle sammen lever på sin egen planet. De er glade for et nytt hjem, men når farfaren flytter inn så begynner idyllen å rakne, for ungene og kona er ikke glade for at han er der.

Man kan nesten kan The Crazy Family for en slags versjon av The War of the Roses. Familien klikker helt, og underveis forsøker de å drepe hverandre og samtidig ødelegger de hele huset. Galskap!

The Crazy Family har flere morsomme scener, men mot slutten blir det litt for mye av det samme og jeg følte at handlingen ble litt for repeterende når familiemedlemmene forsøker å drepe hverandre og vi får se en merkelig scene med farfaren som truer med å voldta den yngste datteren. For en merkelig og absurd scene!

Liker du filmen The War of the Roses, så er The Crazy Family verdt å se. Den ville energien velter ut av skjermen til tider, og vill energi er jeg stor fan av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: