Visit my YouTube channel here.

You Only Live Twice (1967)

Kill Bond! Now!

Jeg merker nå at jeg begynner å bli mettet av samme oppbygging, og nesten alltid de samme sluttene der det blir ganske store kamper mellom gode og onde krefter. Sjarmen forsvinner gradvis, og det har alltid vært problemet med James Bond-serien. Noen ganger er det vanskelig å skille filmene fra hverandre, og filmene der Sean Connery var James Bond har dessverre ikke holdt seg særlig godt. De første filmene var klart de beste, etter det ble kvaliteten bare dårligere og dårligere.

You Only Live Twice skulle falt mer i smak siden handlingen finner sted i Japan. Men når James Bond skal etterligne en japaner går det for langt! Det er noen fine actionscener her, spesielt når James Bond tar seg en liten flytur. Vi får også se hvem Ernst Stavro Blofeld egentlig er, noe som selvsagt var høydepunktet i filmen.

Ellers byr You Only Live Twice på mye av det samme vi har sett i de andre filmene. Det er egentlig utrolig å tenke å hvor mye disse filmene har tjent i kroner når formelen er lik den vi finner i Friday the 13th-filmene og andre grøssere med mange oppfølgere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.