Visit my YouTube channel here.

Moonraker (1979)

Look after Mr. Bond. See that some harm comes to him.

Moonraker regnes som en av de dårligste filmene i serien. Filmen blir mer en parodi på James Bond-universet, enn en ekte James Bond-film. Noe av humoren fungerer, spesielt med Jaws. Men det blir for mye humor, og ikke minst for mange actionscener. Moonraker bygger ikke opp skurken eller karakterer, her får man servert actionscene etter actionscene. Det hele blir latterlig etter hvert når det aldri tar slutt.

Skurken er sinnssyk, han kunne fungert i andre omgivelser hadde man justert ham ned et par hakk på sinnssyke-skalaen. Hans undersåtter ser ut som noen idioter i gule drakter med ørevarmere. Hva faen tenkte designerne på? Skulle dette være kult?

Hvorfor har ikke James Bond død av kjønnssykdommer, mannen kan ikke være hel ren? Det er noe jeg aldri kommer helt til å skjønne med serien, hvorfor alle de fine damer faller for James Bond. Mannen er en horebukk som kun bruker kvinner, han elsker dem ikke etter at hans store kjærlighet mistet livet i Casino Royale. Sier kanskje mer om kvinnene i serien. Luddere!

Moonraker er en James Bond-film på amfetamin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.