Visit my YouTube channel here.

Octopussy (1983)

Mr. Bond is indeed of a very rare breed… soon to be made extinct.

Octopussy er sammen med Moonraker den dårligste James Bond-filmen Roger Moore medvirket i. Det skjer veldig lite, historien er kjedelig og generisk. Det eneste som hever filmer er alderen til Roger Moore, og skurken Kamal Khan. Kamal Khan er en ekkel liten type som fungerer som skurk. Roger Moore var for gammel til å spille James Bond, men han hadde en film igjen før han takket for seg.

Et idiotisk trekk var å bruke Maud Adams igjen. Jeg vet ikke om hun er den eneste Bond-damen som har spilt i to filmer i denne serien. Hun spilte en sentral rolle i The Man with the Golden Gun, og der døde hun. Nå spiller hun en smugler med makt og mange damer rundt seg. Det blir for fjollete med kostymer som så i si er lånt fra garderoben til Moonraker, bare at de har skiftet farger.

For mye tulleball med damer, sirkus og en gammel Roger Moore, gjør at Octopussy aldri klarer å heve seg fra bunnen av kisten. Sjarmen er borte vekk, Roger Moore har stagnert som James Bond. Men det er ingen som kunne ha reddet denne filmen, manuset var elendig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.