Visit my YouTube channel here.

A View to a Kill (1985)

More. More power. More. Do it!

A View to a Kill var den siste filmen Roger Moore spilte den hemmelige agenten, James Bond. Han var hele 58 år når han spilte James Bond i A View to a Kill. Han var for gammel, det er de fleste enige i, og det var på tide at Timothy Dalton overtok stafettpinnen. Han skulle ha spilt James Bond i denne filmen. Merkelig nok ser Roger Moore yngre ut her enn det han gjorde i Octopussy. Sprøytet noe inn i ansiktet kanskje?

Etter seks filmer som James Bond, må jeg si den beste filmen Roger Moore medvirket i var The Man with the Golden Gun. A View to a Kill kommer høyt opp på listen, den byr på mye sniking og ikke så mange actionscener. Det liker jeg. Christopher Walken er fantastisk som psykopaten Zorin, her har vi en god plan og en sinnssyk skurk.

Men det er noen problemer med A View to a Kill. Først har vi åpningscenen der man presterer å bruke en Beach Boys-låt! Horribelt musikkvalg. Så har vi skapningen Grace Jones. Hun spiller den samme rollen som hun gjorde i Conan the Destroyer. Her er mange tenner, men svært lite talent som skuespiller. Det hun spiller på er at hun ser ganske merkelig ut.

A View to a Kill var en fin slutt for Roger Moore som James Bond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.