Visit my YouTube channel here.

On Her Majesty’s Secret Service (1969)

This never happened to the other fellow.

On Her Majesty’s Secret Service er helt klart en av de dårligste filmene om den hemmelige agenten James Bond. Sean Connery er vekk, han ble erstattet med en som ikke takle rollen, George Lazenby. George Lazenby er ikke en vakker mann, han eier ikke stil som Sean Connery og Roger Moore. Han og hele filmen minner meg om en stor parodi, noe den ikke er. Filmen prøver å ha glimt i øyet, det er et forsøk man kunne ha spart seg for, for denne filmen stinker!

Jeg er stolt over at jeg klarte å fullføre denne drittfilmen med en spilletid på rundt 135 minutter. Historien i On Her Majesty’s Secret Service er den dårligste i hele serien, selv Moonraker har en bedre historie. Følelsen av å se en James Bond-film er ikke til stede, her lukter det parodi lang vei. Actionscenene er dårlig filmet, det klippes både her og der, Terry Savalas er også elendig som Bloomfield. Damene er ikke pene, så hva faen er det jeg ser på?

Takk og pris for at George Lazenby og hans agent kun skrev kontrakt for å medvirke i en film. Her går man fra den eminente Sean Connery til en mann med et rasshøl i trynet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.