Visit my YouTube channel here.

Rogue (2007)

The tide is moving in quick and people are falling apart. We’ve got to do something. Now.

Mannen bak Wolf Creek, Greg Mclean, er tilbake med en ny film som gjør at turister vil strømme til Australia. Det kom ut to større krokodillefilmer i 2007 fra Australia. Den ene var Black Water, den andre var Rogue. Rogue har gått på kinoer rundt omkring i verden, mens Black Water gikk rett på video.

Jeg kan si det med en gang. Black Water er mye, mye bedre enn Rogue. Wolf Creek hatet jeg sterkt, og hatet ble forsterket etter å ha sett Rogue. Wolf Creek var bare kjedelig, det samme kan sies om Rogue. Det skjer lite, dårlig manus, dumme rollefigurer og filmen har null nerve. De fleste manglene fra Rogue hadde ikke Black Water, og jeg tror jeg ga den filmen for lav karakter etter å ha sett Rogue. Hvis det er slik at Rogue skal være en popcornfilm, så bommet Greg Mclean grovt. Rogue er verken spennende eller morsom.

Klisjé etter klisjé preger Rogue. Som seer ble jeg fornærmet over hvordan ting utviklet seg, og jeg begynner å lure på om Greg Mclean er en filmhater. Han kan jo ikke lage film! Han er totalt talentløs, og noen må stoppe denne mannen. Han er verre enn Uwe Boll.

Rogue er et makkverk. Gjør deg selv tjenesten med å se Black Water istedenfor Rogue. Du vil ikke angre.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.