Visit my YouTube channel here.

Paranoid Park (2007)

En sikkerhetsvakt blir funnet drept, og Alex bærer på en hemmelighet.

Skateboard har aldri vært helt min greie, men det blir litt interessant når Gus Van Sant setter litt fokus på skateboardmiljøet. Paranoid Park er velspilt og en interessant film der vi følger unge Alex som bærer på en hemmelighet. Det går tregt unna, nesten som om man er i en drøm. Det fungerer fint, og på denne måten klarer Gus Van sant å bygge opp Alex og hendelser rundt ham uten å mate seeren med teskje.

Paranoid Park tok meg tilbake når jeg selv var tenåringen. Jeg kjente meg godt igjen i miljøet og mennesker Alex møtte. Det er veldig få filmer jeg har sett som klarer dette på en skikkelig måte. Paranoid Park er nok ikke for alle. Det er mye sakte film, lite dialog og få hendelser. Men personlig kjente jeg meg igjen i Alex, og derfor likte jeg godt hva jeg så.

7

One thought on “Paranoid Park (2007)”

  1. Heilt enig. Filmen går i sitt eige tempo, utan at den blir kjedeleg på nokon måte. Kan virke langsomt for dei som ikkje har tålmodigheit til å nyte filmen, ev. dei som har fullstendig feil forventingar til dette som ein skateboardfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.