Visit my YouTube channel here.

In Bruges (2008)

Well, here we are in a room with two manky hookers and a racist dwarf.

Jeg hadde ikke hørt om In Bruges før nå. Det er slike filmer som pleier å overraske stort, mens de større filmene som alle har hørt om skuffer. Jeg liker Colin Farrell, og med seg har han fått Brendan Gleeson og Ralph Fiennes.

Sjanger er actionkomedie med en stor dose svart humor. Vi følger to leiemordere som er på en liten ferietur etter at et oppdrag gikk galt. De er i en vakker by, men ikke alle liker byen. Spesielt Ray hater Brugge, men han vil få noen minneverdige dager.

Dialogen er frisk, det samme er rollefigurene. In Bruges er Colin Farrells film. Han har de morsomste kommentarene, og han er frekk som faen. En annen artig type er den kortvokste mannen som er en liten rasist.

In Brugge sliter litt med tempoet, og det er noen scener som blir for lange. Filmen er visuelt pen å se på med gamle bygninger og bra kamerabruk. Slutten overrasket litt, og jeg satt igjen med en god følelse.

Liker du svart humor med artig dialog og noen merkelige rollefigurer, er jeg sikker på at du vil elske In Bruges. Filmen har fått strålende kritikker, og det med god grunn.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.