Visit my YouTube channel here.

The Burrowers (2008)

the burrowers

Noen har kidnappet en familie, og en ukarismatisk ire sammen med en liten gruppe forsøker å spore dem opp. De tror at det er indianere som har bortført dem, men det viser seg å være noe helt annet.

The Burrowers er verken en god eller dårlig film, den er bare litt middelmådig. Vi befinner oss i det ville vesten, og en sliten ire er stormforelsket i en kvinne. En dag oppdager han at hjemmet deres er tomt, og han og noen andre finner flere døde kropper. Indianerne får selvsagt skylden, men det er noen andre som står bak det hele.

The Burrowers har noen fine scener, spesielt med mennesker som blir levende begravd. Filmen blir aldri direkte spennende for man bryr seg ikke om karakterene. Det er det viktigste i denne type filmer, at man bryr seg om minst en karakter, eller at man finner karakterene interessante. Men karakterene i The Burrowers oppfyller ikke disse kravene.

Når det gjelder dataeffektene og skapningene som liker menneskekjøtt, er dessverre ikke dataeffektene særlig gode. Og med det forsvinner også den skumle atmosfæren. Skapningene i seg selv er litt kule, men dataeffektene er ikke særlig gode.

Er du ute etter en film som kombinerer western og litt grøss og gru, så kan The Burrowers være verdt å sjekke ut. Men senk forventningene en god del, for The Burrowers er ikke noe annet enn en middelmådig grøsser med en daff protagonist som burde finne seg et annet yrke. For en slappfisk av en skuespiller!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.