Visit my YouTube channel here.

My Little Sweet Pea (2013)

my little sweet pea

En tenåring må grave ned asken til sin mor, og hun reiser til morens hjemby. Jenta hadde ikke noe form for kontakt med moren for moren forlot henne og hennes bror når de var yngre. Når hun ankommer hjembyen til moren, oppfører folk seg på en merkelig måte og det er en grunn til det.

My Little Sweet Pea er en varm og sjarmerende film, spesielt når jenta ankommer morens hjemby. I denne byen befinner det seg flere merkelige mennesker, men alle har hjerter som slår.

Det er ikke noe spesielt med My Little Sweet Pea. En jente som ikke kjente sin mor blir nærmere kjent med sin avdøde mor når noen av innbyggerne i byen forteller henne ting om hennes mor når hun var yngre og at hun ligner veldig på sin mor. Jenta hater moren sin, men på denne turen så hun lærer å håndtere fortiden og ta et steg inn i fremtiden som en bedre person.

Det er noen scener tidlig i filmen som er triste å se, spesielt når moren forsøker å få kontakt med sin datter. Men jeg forstår datteren og hennes bror, moren var en person som plutselig reiste og nå dukker hun opp på døren og hun vil bo sammen med barna sine etter alle disse årene.

My Little Sweet Pea er en lett film uten for mye dybde. Hvis jeg var søskenparet ville jeg aldri ha tilgitt min mor hvis jeg hadde hatt en mor som i filmen. Det er ikke det jeg kaller en mor, jeg bryr meg ikke om blodsbånd, hvis du forlater ungene dine når de er så unge så kan du bare dra til helvete og dø!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.