Visit my YouTube channel here.

Happiness Come On (2013)

happiness-come-on

Vi følger en kvinne som er narkoman, og hun har også psykiske problemer. Hun føder en sønn som i tidlig alder blir plassert på et barnehjem. Vi følger sønnen og hans mor over flere år.

Jeg trodde virkelig ikke at jeg ville like denne filmen så mye som jeg gjorde. For jeg hatet moren, dette er en person som aldri skulle ha fått lov til å få barn. Hun er narkoman, og hun har en slags bipolar lidelse. Det er ikke den beste kombinasjonen å ha hvis man skal ha barn.

Det merkelige er at jeg hatet moren i de første 80 minuttene av filmen. Men plutselig oppdaget jeg hvor vellaget filmen er. Jeg begynte å sympatisere med moren, og jeg likte det merkelige forholdet hun har med sin sønn. Sønnen har begynte å ta feil retning i livet, og fremtiden virker ikke akkurat så lys for den unge mannen.

Skuespillerne er veldig gode, spesielt skuespillerinnen som spiller moren. For det meste er hun bare ufyselig og et kvalmende menneske, men i den siste halvtimen mister hun energien. Og når det skjer, det er da man oppdager at Happiness Come On er satt veldig godt sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.