Visit my YouTube channel here.

Instructions Not Included (2013)

instructions not included

En meksikansk mann må ta seg av et barn når moren leverer ungen på døra og stikker. Seks år etter dukker moren opp igjen og hun vil ha foreldreretten.

Instructions Not Included ble en stor overraskelse på kino i USA. Til å være en meksikansk film tjente filmen inn veldig mye, jeg regner med at de fleste som så filmen var meksikanere og latinamerikanere.

Jeg forventet ganske mye av Instructions Not Included, jeg må si at jeg satt svært skuffet igjen i godstolen når filmen var ferdig. For manuset er rotete, og humoren er dårlig. Og de fleste skuespillerne imponerer heller ikke. Dette her føltes ut som en skikkelig lavbudsjettfilm.

Spesielt humoren er grusom, nå har ikke jeg sett mange meksikanske filmer, men hvis humoren i Instructions Not Included er representativ for humoren som meksikanere liker, så vinker jeg farvel til meksikansk film.

Historien fungerer heller ikke da manuset kun byr på overfladiske karakterer som ikke føles ut som ekte mennesker. Spesielt moren som dukker opp er elendig skrevet, hun har selvsagt blitt lesbisk og drasser rundt på en sint lespe som nok ønsker å gro noen ekte manneballer. Ja, man blir flau over de enkle karakterene uten personlighet.

Jeg forventet å se en morsom og en litt dypere film der man så far og datter virkelig knyttet bånd på en naturlig måte. Det ser man ikke her, det nærmeste man kommer er alle løgnhistoriene om den kvalme moren som skulle vært skutt i nakken.

Nei, Instructions Not Included blir nok for meg en av de største skuffelsen når man ser tilbake på filmene som ble lansert i 2013.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: