Visit my YouTube channel here.

War aka Rogue Assassin (2007)

war.jpg

Get ready for a war.

Jeg forventet det verste når jeg satt på War aka Rogue Assassain. På diverse asiatiske forumer fikk filmen slakt av de fleste, og de pleier å ha rett. Men at filmen skulle være så lite underholdende trodde jeg ikke. Når man har Jet Li og Jason Statham i samme film, så forventer man forrykende action. De har spilt imot hverandre tidligere i filmen The One. Selv om det ikke var verdens beste film, bød den på action og den var til tider underholdende. Det samme kan ikke sies om War.

Jet Li er god som skurk, det viste han i Lethal Weapon 4. Men jeg begynner å bli lei av å se Jet Li i sorte klær, solbriller og en lekker bil hver gang han er i Hollywood. Nesten hver gang da. Og det hadde vært bedre hvis han droppet engelsken og snakket kinesisk. Han blir mer troverdig da. Det gjelder de fleste asiatiske skuespiller som så vidt klarer å snakke engelsk.

Hva skal man med Jet Li i en film med nesten ikke noen actionscener? War er dørgende kjedelig, for det skjer ingenting her. Selve historien er veldig enkel, og da må man ha actionscener. Det kan da ikke være så vanskelig å forstå for regissør Philip G. Atwell. Philip G. Atwell er en mann som kun har noen musikkvideoer bak seg og en tv-episode. Hva pokker tenker filmstudioet på når de gir denne mannen jobben? Og hva tenkte Jet Li og Jason Statham på når de valgte å jobbe med denne mannen? Det skjer mye rart i Hollywood når det gjelder feil mennesker til feil film, og jeg lurer på hvem Philip G. Atwell har gått til sengs med.

Det eneste jeg kan gi War pluss for er at slutten bød på en liten vri jeg ikke forventet. Men når oppgjørets time har kommet, er det plutselig bare slutt på et lite sekund. Dette er slett arbeid fra regissøren sin side, og jeg håper han aldri mer vil få jobbe med større skuespillere. Det har han ikke fortjent den idioten.

War burde ha fått tittelen Bored. Forventer du en spennende film eller en skikkelig actionfilm, se en annen vei. Jet Li må komme seg vekk fra Hollywood. Som de fleste store asiatiske skuespillere passer han ikke inn i Hollywood med måten de lager actionfilmer på. Det blir rett og slett for simpelt når man har sett filmene hans fra Hong Kong.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.