Visit my YouTube channel here.

Punisher: War Zone (2008)

Let me put you out of my misery.

Det må en dame til for å lage grafiske actionscener, gutta eier ikke baller til det lenger virker det som. Lexi Alexander er en tøff dame, for maken til grafiske scener har jeg ikke sett på lenge i en actionfilm. Frank Castle slår regelrett inn trynet på skurker og skyter hodet av skurkene. Det er så herlig å se på! Men manuset er en helt annen sak. Det lukter det surt av.

Ray Stevenson fungerer fint som Frank Castle. Mannen er stor og kraftig i virkeligheten, han er en mye bedre Frank Castle enn Thomas Jane som ble en pusling. Problemet er manuset og skurkene. Du skal lete lenge etter å finne mer irriterende hovedskurker i en film enn dem du finner i Punisher: War Zone. De to brødrene er fader meg så slitsomme og lite morsomme. De ødelegger så å si hele filmen. Om rollefigurene er like ille i tegneserien, vet jeg ikke, men her fungerer hverken skuespillere eller rollefigurene de portretterer.

Dette er en voldelig film med et elendig manus og to av tidenes verste filmskurker. Se filmen for volden, nyt hvert eneste sekund, tenk på at det vil komme noen fine grafiske voldsscener hver gang brødrene dukker opp på skjermen. Vær sterk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.