Visit my YouTube channel here.

Daredevil: Season 2 (2016)

To nye helter dukker opp i Hell’s Kitchen.

Den andre sesongen av Daredevil består av 13 episoder. Sammenlignet med den forrige sesongen så holder den andre sesongen et mye høyere tempo.

I den andre sesongen dukker det opp to nye helter, man kan ikke kalle disse for superhelter for de er kun vanlige mennesker uten spesielle egenskaper.

Jeg gledet meg voldsomt til å se denne sesongen på grunn av av at Frank Castle har en sentral rolle. Han blir spilt av Jon Bernthal, som er en god skuespiller når rollen er riktig. Problemet her er at han er så liten når det gjelder kroppshøyde. For meg må Frank Castle være like stor og høy som Ray Stevenson, som spilte Frank Castle i den forrige filmen. Frank Castle må i mine øyne være en svær jævel som ser fryktinngytende ut.

Elektra dukker også opp, jeg kan ikke si at jeg likte denne karakteren så mye, skuespillerinnen er heller ikke særlig attraktiv i mine øyne. Hun gikk meg på nervene, og jeg synes ikke denne karakteren var interessant i det hele tatt. Det må alltid dukke opp en kvinne som ødelegger for mye altså. Hun hører hjemme på kjøkkenet!

Ellers er det mye action, mange ninjaer og det oser mystikk lang vei til siste episode. Denne sesongen klarer å engasjere mye mer enn den første sesongen gjorde, og det er også hyggelig at Wilson Fisk dukker opp igjen, for Daredevil trenger denne karakteren for å holde grunnmuren oppe. Han er så herlig denne karakteren, og Vincent D’Onofrio er jo helt konge i denne rollen.

Og den forferdelige Foggy Nelson klarer ikke å irritere like mye i denne sesongen, Elden Henson har blitt mye bedre enn det tullet han leverte i den første sesongen. Foggy Nelson har begynt å bli mer voksen og selvstendig, selv om han i enkelte scener ter seg som et barn.

Man kan vel si at den første sesongen var mer elegant og gjennomført enn denne sesongen, men savnet man høyere tempo og mer action, så tror jeg ikke denne sesongen vil skuffe. Her er det full fart fra første episode til siste episode, minus to episoder som roer det hele ned. Og det er så deilig å følge en superhelt som får skikkelig juling, Daredevil må jo dø snart, for alle skadene han har pådratt seg begynner å bli alvorlige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: