Visit my YouTube channel here.

Bates Motel: Season 4 (2016)

Nye utfordringer for familien Bates.

Den fjerde sesongen av Bates Motel består igjen av 10 episoder. I denne sesongen skjønner moren til Norman Bates at det har tørnet helt for gullgutten. Hun ser ikke bare hans mørke side, hun ser ondskap og galskap. Men det er heller ikke lett å skaffe hjelp til gullgutten, for hun trenger penger, mye penger for å få lagt ham inn på et godt psykiatrisk sykehus. Og som vi vet, hun er villig til å gjøre det meste for sin sinnssyke gullgutt.

Man kan si at den fjerde sesongen er den tregeste sesongen til nå. Fokuset ligger mest på Norman Bates og hans mentale helse som bare blir verre og verre. Han er nå helt ute å kjøre, og man blir nesten sittende å lure på hvorfor man valgte å lage fem sesonger. For nå kan man kjenne igjen Norman Bates fra filmen Psycho.

Nå hater jeg Norman Bates, jeg kan ikke hate ham mer nå. Jeg elsker denne rolletolkningen av Freddie Highmore, han er bare fantastisk som den mentalt syke mammagutten.

Noen karakterer blir nå skrevet ut av serien, man føler at nå har de gjort sin jobb og det er opp til Norman Bates å fullføre løpet, men god hjelp av sheriffen, Alex Romero. Disse to kjører et hardt løp i den fjerde sesongen, og det er spennende å se utfallet.

Selv om dette er til nå den dårligste sesongen av Bates Motel, så er fremdeles dette en veldig god serie. Den fjerde sesongen mangler litt energi og fremdrift, midtveis inn i sesongen føler man liksom at historien og utviklingen til Norman Bates står på stedet hvil, men man blir belønnet i de tre siste episodene. For noen fantastiske episoder vi får se da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: