Visit my YouTube channel here.

Plague Town (2008)

Slemme barn.

Plague Town er en film som spiller veldig mye på atmosfæren den første halvdelen, og der lykkes den selv om skuespillere er elendige. De leser dialogen sin, og det hele blir komisk når en familie er på en hyggelig familietur med to søstre som ikke tåler trynet på hverandre. Som i de fleste smale filmer i denne sjangeren bryr man seg veldig lite om hvordan det vil ende for ofrene, det jeg er ute etter er atmosfære og grafiske drap.

Plague Town taper seg i den andre halvdelen da alle de skumle barna viser seg hele tiden. Den første halvdelen er faktisk veldig bra, atmosfæren er virkelig til stede selv om skuespillerne gjør alt for å ødelegge filmen. Jentungene er skumle og ekle, guttene ser ut som innavla grisepulere, de fungerer ikke.

Nå er Plague Town en lavbudsjettfilm, og det merkes på noen av effektene. Drapene er detaljerte og grafiske, spesielt er et av drapene ikke hyggelig å se på når stemoren får slått inn trynet sitt.

Plague Town er helt klart en av de bedre lavbudsjettfilmene som har kommet ut i løpet av de siste årene i denne sjangeren. Det er bare synd at man må se så mye dritt før det man finner noe som fungerer litt i grøssersjangeren.

2 thoughts on “Plague Town (2008)”

  1. “Plague Town er helt klart en av de bedre lavbudsjettfilmene som har kommet ut i løpet av de siste årene i denne sjangeren” Amen og halleluja til den. Synes du derimot er i litt slemmeste laget når det gjelder filmen. Jeg synes nok skuespiller prestasjonene var “så der” jeg også. Når det er sagt synes jeg ikke de var så ille som deg.Jeg synes dette er en film som snuser ganske langt opp på 8 tallet. Så det blir en 8 av 10 av meg, det er her Frode føler seg i sitt rette ess. Gode kvalitets lavbudsjetts filmer, og ja dette er definitivt ikke ille, faktisk langt ifra….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.