Visit my YouTube channel here.

Ghost Town (2008)

agle Eye 1-sht

All work and no play makes Jack- a vital member of society.

Ghost Town er ikke en film som byr på noe nytt med historien der vi følger en tannlege som kan se døde mennesker. Bertram Pincus, spilt ypperlig av Ricky Gervais, er en antisosial tannlege som ikke eier empati. Etter at en operasjon går galt kan han se døde folk. Mannen eier ikke empati, og han hjelper ikke gjenferdene som ikke får fred før de levende får det. De vet ting som kan sende dem videre, men når deres eneste håp er en selvopptatt tannlege blir det en lang vei før han letter på ræva og hjelper dem. Han treffer en dame han faller for, og hun vil forandre hans liv.

Ghost Town falt virkelig i smak. Ricky Gervais byr på typisk tørr, britisk humor som jeg fant meget morsomt. Han kommer med gullkorn etter gullkorn. Skuespillerne har god kjemi, og selv om jeg aldri har likt Tea Leoni, leverer hun en flott rolletolkning. Det er mange morsomme scener, og heldigvis blir det rørende på slutten, spesielt når verdensmesteren dukker opp.

Ghost Town er en sjarmerende og morsom film som vekker de fleste følelser i deg.

8

5 kommentarer til «Ghost Town (2008)»

  1. Jeg likte denne filmen godt også 🙂 Husker jeg så reklame for den på jay leno eller no sånn og fikk så lyst til å se den. Definitivt en film jeg kan se flere ganger 🙂

    Ps. når jeg prøver å klikke og gi lesernes karakter så står det bare loading hele tiden 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: