Visit my YouTube channel here.

Ghost Rider (2007)

ghost rider

I’m the only one who can walk on both worlds. I’m Ghost Rider.

Nok en Marvel tegneserie som blir filmatisert. Nicolas Cage spiller Johnny Blaze. Han gjør en avtale med djevelen, og om natten blir han forvandlet til Ghost Rider. Jeg har alltid hatt litt sansen for Nicolas Cage, men nå er det på tide at mannen begynner å spille litt igjen. Nicolas Cage er en god skuespiller når han først gidder å spille, men det er ikke så ofte lenger. Jeg er faktisk drittlei av å se det trøtte trynet hans, der han han har like mye energi som en zombie. Hva med litt innlevelse og energi Nicolas Cage? Du kan, det vet jeg.

Selv om Ghost Rider har noen gamle veteraner som Peter Cullen og Sam Elliott, hjelper ikke det noe. For problemet med denne filmen er først og fremst manuset og skuespillerne. Manuset er elendig, og likeså skuespillerne. Det er kun to skuespillere som gjør en liten innsats, og det er Sam Elliott og Donal Logue. Resten av gjengen er energiløse og tomme. Eva Mendez er ikke en god skuespiller i det hele tatt, og hun spiller kun på utseendet slik som veldig mange i Hollywood gjør. Den verste prestasjonen i filmen står Wes Bentley for. Han spiller Blackheart. Fy faen, for en elendig rolletolkning, og for en elendig skuespiller. Man kan sikkert legge mye av skylden på manuset, for skurkene i filmen er bånn kjedelige. Jeg tror nesten jeg aldri har opplevd maken til kjedelig skurker i en slik film før. De er grå og triste, og det er latterlig å se på Blackheart sprade rundt i en lang frakk med liksminke.

Filmen har kun en god actionscene. Det er når Johnny Blaze for første gang forvandles til Ghost Rider. og han ødelegger en gate og bygninger totalt med sin motorsykkel. Det er det eneste høydepunktet i Ghost Rider.

Jeg er ikke helt ferdig med å slakte Ghost Rider. Hva i alle dager tenkte man på når man designet hodeskallen til Ghost Rider. Det er noe av det styggeste og mest upassende jeg har sett på et lerretet. Hodeskallen passer best i et Mortal Kombat spill.

Ghost Rider er en elendig film. Tenk at Nicolas Cage egentlig skulle spille Superman med den formen han har vist i løpet av de siste årene. Skremmende tanke. Mannen hadde ikke orket å lette fra bakken med det trøtte trynet.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.