Visit my YouTube channel here.

Ghost Ship (2002)

Francesca, I know all of this isn’t real. So I’m just gonna go with it, okay? Can’t cheat on your fiancée with a dead girl, right?

Ghost Ship er ikke direkte skummel. Den spiller mye på det visuelle, uten at man blir skremt. Starten er genial og blodig når det skjer noe uventet for passasjerene og mannskapet ombord skipet, og midtveis i filmen får vi oppklart hva som skjedde for mange tiår siden med en musikkvideo lignende oppklaring som er ganske kul og effektiv.

En liten avsløring kommer i dette avsnittet. Det er mange kjente fjes i Ghost Ship. De fleste går på autopilot i denne type filmer der manuset ikke er akkurat vanntett. Hvem er personen som ansetter bergingsmannskapet? Jeg har vel sett filmen tre ganger, men selv nå skjønner jeg ikke helt hvor denne karen kommer fra. Djevelen?

En grei film for de yngre som ikke er ute etter å bli skremt. Høres merkelig ut, men Ghost Ship er ikke en skremmende film, det er en film med dumme rollefigurer og en merkelig historie. Det beste med filmen er det visuelle, man føler seg skitten og innesperret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: