Visit my YouTube channel here.

Ghost World (2001)

I can’t relate to 99% of humanity.

Jeg kan kjenne meg igjen i Ghost World. Det er så mange idioter her i verden, hvor i alle dager kommer de i fra? Man finner mye sannhet i Ghost World, vi lever i en forskrudd verden. Jeg liker folk som sier rett ut hva de mener, som har ryggrad.

Enid og Seymour er et herlig par. Steve Buscemi som Seymour, eier alle scener han er med i med sine pene tenner og forvirrede blikk. Thora Birch ser merkelig ut med håret og sin klesstil. Det er sånne detaljer som får frem en forvirret ung dame som ikke takler menneskerasen hun må dele planet med. Scarlett Johansson får ikke så mye å jobbe med. Hun er selvsagt søt med sin hese stemme, men hun skulle ha blitt brukt mer.

Ghost World er ikke en typisk kjærlighetsfilm. Den sier sannheten for mange mennesker, og når man har Steve Buscemi i storform som en einstøing, kan ikke så mye gå galt. Humor, komedie og drama fungerer bra, men mot slutten stopper Ghost World opp, og jeg mistet litt av interessen. Slutten er god, igjen, stakkars Seymour, snakk om å ha uflaks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.