Visit my YouTube channel here.

Cure (1997)

Dødelig hypnose.

Cure regnes som en av de beste, hvis ikke den beste filmen Kiyoshi Kurosawa har laget i løpet av sin karriere. Jeg mener at av de jeg har sett, er Kairo (også kjent som Pulse) den beste filmen han har laget. Før rangerte jeg Cure og Kairo like høyt, men nå irriterte skurken meg i Cure. Skurken er så kjedelig, hans personlighet stinker. Skuespilleren kler ikke rollen, skurken blir forvandlet til en sløv boms. Hvorfor ikke bruke en annen skuespiller med mer energi og innlevelse?

Som alle filmene til Kiyoshi Kurosawa, er Cure en treg film. Atmosfæren kommer aldri frem, filmen er mer interessant enn spennende. Først mot slutten kommer den kjente atmosfæren Kiyoshi Kurosawa er kjent for. Slutten legger opp til diskusjoner, noe de fleste filmene laget av Kiyoshi Kurosawa gjør.

Jeg har sett Cure en del ganger, nå satt den ikke helt som den skulle. Det er fremdeles en god film, det er bare at skurken er så dørgende kjedelig og repeterende. Men man må bruke de små grå, noe som aldri skader.

Cure er absolutt en film som er verdt å se, spesielt første gang man ser den vil man normalt sett verdsette filmen høyt. Men gjensynsverdien er diskutabel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: