Visit my YouTube channel here.

Turn Left, Turn Right (2003)

turn-left-turn-right

Kikk deg godt omkring, en dag vil du kanskje møte din kjære.

Takeshi Kaneshiro og Gigi Leung har god kjemi i Turn Left, Turn Right. Begge har et vakkert ytre, og de klarer å formidle følelsene godt. De er alene, de venter på bare på å møte hverandre igjen. De har alltid vært i nærheten av hverandre, men de har aldri lagt merke til det. De møtes en dag, men det regner og begge to skylder husleie og gjør alt for å unngå utleierne. Selvsagt møter de utleierne, og de må skille veier. Telefonnumrene de ga hverandre er vasket ut. De prøver å ringe hverandre, men de kommer hele tiden til feil person. De møter to personer som trenger seg inn i livet deres, men de føler begge at det er kun en person de vil ha. Det er hverandre.

Turn Left Turn Right er en søt kjærlighetsfilm laget av Johnnie To. Historien er enkel, men god. Det er mye sannhet i det som fortelles om at kanskje du skal la skjebnen styre litt av din hverdag. Se deg godt om, kanskje du stadig møter den samme personen gang etter gang. Er det et tegn på at det vil bli dere to?

Skuespillerne gjør en god jobb, filmen ser bra ut og filmmusikken er nydelig med mye følelser. Filmmusikken formidler følelsen av ensomhet og håp om å finne den rette. Turn Left, Turn Right er en fin kjærlighetsfilm som de fleste forelskede par vil sette pris på.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.