Visit my YouTube channel here.

The Ninth Gate (1999)

the-ninth-gate

Nothing is more reliable than a man whose loyalties can be bought with hard cash.

The Ninth Gate er ikke den mest kritikerroste filmen Roman Polanski har laget. Selv liker jeg The Ninth Gate veldig godt. Den er treg, men har interessante rollefigurer og hendelser. Det oser mystikk, og filmen blir aldri skikkelig mørk takket være litt merkelig filmmusikk som jeg vil si er lystig.

Skuespillerne i filmen leverer gode rolletolkninger. Johnny Depp passer ypperlig som en skikkelig bokorm. Emmanuelle Seigner som spiller den mystiske kvinnen uten navn er også meget god. Hun er mystisk, pen og har noen fæle sokker.

Jeg har sett The Ninth gate en del ganger nå, og jeg koser meg hver gang. For meg er filmen veldig undervurdert.

8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: