Visit my YouTube channel here.

Edge of Darkness (2010)

Welcome to Hell!

Mel Gibson har alltid vært en av mine favorittskuespillere. Jeg har savnet ham på skjermen lenge nå, men hvis han fortsetter å medvirke i filmer som Edge of Darkness, er det like greit at han holder seg bak kameraet. Ikke nok med det, han eldes ikke som en god vin! Jeg fikk lettere sjokk over hvor gammel han så ut. Tidligere missbruk har innhentet ham, det er lett å se.

Jeg forventet en ny Payback, men der Payback er mørk og voldelig med en enkel historie og glimt i øyet, blander man kjedelig politikk med en idiotisk historie som verken er god eller engasjerende i Edge of Darkness. Mel Gibson er heller ikke like hardtslående som forventet. Edge of Darkness blir en halv Payback, ikke noe mer.

Dette var skuffende. Edge of Darkness er en langtekkelig film uten en skikkelig spenningskurve. Alt man forventer skjer i denne filmen, hvor er originaliteten og spenningen? Historien hører ikke hjemme i en større produksjon som dette med sleske rollefigurer uten snev av personlighet. Jeg vet at Edge of Darkness er basert på en TV-serie jeg har null kjennskap til. Jeg bryr meg lite om hvor tro spillefilmen er mot kildematerialet når historien er så platt og innholdsløs som den er. Jeg vil se Mel Gibson sparke skikkelig ræv, det gjør han ikke i Edge of Darkness. Høydepunktet er når Ray Winstone dukker opp, han er det beste med hele filmen. Han spiller en interessant rollefigur jeg ville bli bedre kjent med.

Jeg tror ikke jeg er den eneste som satt skuffet igjen når filmen var ferdig. Spennende tittel til feil film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.