Hearts of Darkness: A Filmmaker’s Apocalypse (1991)

hearts-of-darkness-a-filmmakers-apocalypse

Historien bak Apocalypse Now.

Nå har ikke jeg et fanatisk forhold til Apocalypse Now. Jeg har kun sett den forlengede utgaven en gang, jeg har tenkt å se kinoutgaven i nærmeste fremtid.

Men jeg har hørt mye positivt om Hearts of Darkness: A Filmmaker’s Apocalypse, det er alltid interessant å se dokumentarfilmer som tar for seg innspillingen og hva som skjedde bak kulissene når en film har en historie å fortelle om det som skjedde bak kameraet.

På det punktet skuffer ikke Hearts of Darkness: A Filmmaker’s Apocalypse, det er en underholdende dokumentarfilm som ble filmet av kona til Francis Ford Coppola. Som seer skjønner man hvor kaotisk denne innspillingen var, og hva som kan skje hvis man ikke helt har manuset ferdig og naturen slår seg vrang.

Det var spesielt artig å se Francis Ford Coppola jobbe sammen med Marlon Brando og Dennis Hopper. Spesielt sistnevnte visste jeg ikke så mye om, jeg må si at jeg fikk et helt annet inntrykk av ham etter de få minuttene vi så i denne dokumentarfilmen. Mannen var jo helt ute å kjøre!

Men det endte godt, Apocalypse Now er en kultklassiker, og er man fan av den filmen må man selvsagt se denne dokumentarfilmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.