Visit my YouTube channel here.

Yakuza Apocalypse (2015)

yakuza apocalypse

Yakuza og vampyrer.

Yakuza Apocalpyse er den nyeste filmen regissert av Takashi MiIke. Jeg så virkelig frem til en ny yakuzafilm fra denne regissøren, for det er lenge siden han har laget en yakuzafilm. Men dette er dessverre ikke en jordnær yakuzafilm, Yakuza Apocalpyse forvandles til å bli en gal og barnslig film.

Dessverre er Yakuza Apocalpyse en rotete film. Den starter som en vanlig yakuzafilm, men så oppdager protagonisten at hans sjef er en vampyr. Sjefen forvandler sin undersått til en vampyr, og han er ute etter hevn etter at to personer drepte hans vampyrsjef.

Etter dette forvandler Yakuza Apocalpyse seg til å bli en dårlig film uten mening i det hele tatt. Det vi ser er ikke underholdende, det er bare dumt og verdiløst. Jeg elsker filmer som tar helt av, jeg elsker Takashi Miike, men dette er helt klart en av hans dårligste filmer siden 2010.

Karakterene er kjedelige, handlingen, sa jeg handling? Yakuza Apocalpyse har et kjedelig univers som føles veldig lite ut, og filmen føles også ut som en lavbudsjettfilm. Jeg klarte virkelig ikke å komme meg inn i handlingen, jeg forsøkte og forsøkte, men Yakuza Apocalpyse slo meg med en hard knyttneve hver gang jeg forsøkte på nytt.

Mot slutten holdt jeg faktisk på å slå av hele filmen. En mann i froskekostyme dukker opp, og vi er vitne til en antiklimatisk slåsskamp som varer i rundt 5 minutter. I starten syntes jeg slåsskampen var morsom, men etter tre slag fikk jeg nok.

Yakuza Apocalpyse var en stor skuffelse av en film, og ikke minst var det bortkastet tid.

8 kommentarer til «Yakuza Apocalypse (2015)»

 1. Fikk endelig sett denne filmen.
  Jeg synes denne var ganske festlig jeg. Storkoste meg. En veldig random og tullete film, og som du sier så er det ikke så mye handling å snakke om, karakterene har ikke noe veldig dybde, men jeg synes de funka fint til denne tull-ball-filmen her. Hahaha! Jeg synes det med froskemannen var morsomt. Det var bare så langt ute. Men en ting skal sies, jeg var forberedt på at dette kom til å være en tøysete film før jeg satte meg ned for å se den. Kan se at man lett kan bli pissed hvis man ikke er klar over dette.
  Langt i fra den beste fra Miike, men rimelig artige greier synes nå jeg. 6,5-7/10 tror jeg at jeg vil gi den.

  1. Likte bare ikke filmen, normalt sett liker jeg froskemenn og slikt, men som du sier, jeg trodde dette skulle være mer lik Dead or Alive, og ikke dette tullet her! Først skuffet Sion Sono med sin Tokyo Tribe, og så skuffer Miike meg også. DAMN!! Hyggelig at du fikk noe ut av filmen, Hal. 😉

 2. Ja fy faen! Tokyo Tribe var ikke mye å skrive hjem om. Sono og Miike er like i forhold til at de varierer veldig i kvalitet fra film til film ,på det beste (Ichi the Killer, Dead or Alive, Suicide Club, Himizu) er de begge fantastiske, men på det verste (Body Guard Kiba, One Missed Call, Love and Peace, Tokyo Tribe) så er de kjipe. Men det er kanskje litt av sjarmen med de to, at man aldri vet helt hva utfallet blir. 🙂

  1. Love & Peace som hadde fått så mye skryt, for noe tull da! Det var jo nesten et makkverk, filmen tok meg tilbake til Exte: Hair Extensions, bare at den dritten var bedre enn Love & Peace. Kvalmende film.

   Synes at Miike hadde blitt mer jevn som regissør de seneste år, samme gjaldt Sono, men plutselig begynner det å rakne igjen. Det er bare at når de rakner for disse to så lager de så kvalmende og dårlige filmer, jeg takler det ikke så bra lenger. 🙂

 3. Men når vi snakker om Love and Peace, så kan man vel si at Miike er en god del bedre på å lage barnefilmer, de er jo hvertfall underholdene, som feks Yatterman, som er en ganske festlig film selv om den ikke er fantastisk, samme med Yokai War, underholdene saker.
  Håper virkelig Sono lager en skikkelig god film snart igjen, jeg likte godt Why Don’t You Play in Hell og Tag, det er den Sono jeg liker, der galskapen virkelig skinner igjennom.

  1. Ja, tenkte det samme når det gjaldt barnefilmer, må ikke glemme den første Ninja Kids, herlig galskap. Yatterman er konge og ganske kinky med tanke på målgruppen. Følte med Love & Peace at Sono igjen ville være Miike, noe som pleier å ende opp med en katastrofefilm som nettopp Love & Peace.

   Når Sono er seg selv, da får vi filmer som du nevner over, elsker også Himizu, som du også nevnte. Men fy pokker, The Virgin Psychics var virkelig ille den også!

 4. Har faktisk ikke fått sett Ninja Kids, har veldig lyst, den virker helt loco. Ja, Yatterman er ganske sjuk, det oppkastgreiene er jo helt insane. 😂
  Virgin Psychics har jeg ikke hørt mye bra om, ser den sikkert en gang, men har ikke troa.

  1. Bare ikke se oppfølgeren til Ninja Kids, den er elendig sammenlignet med den første filmen. Miike hadde ikke noe med oppfølgeren å gjøre, det merker man.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: