Visit my YouTube channel here.

Full Metal Yakuza (1997)

Robot med kjempepenis.

Takashi Miike er en vanskelig regissør å velge hvis man vil se alle filmene han har laget. Han har, og kommer fremdeles til å lage mye dritt, så man må ha en sterk psyke for å overleve alle drittfilmene han har laget. Det blir mange timer med tålmodighetsprøver, det kan jeg love deg!

Full Metal Yakuza er nok en drittfilm. Den har de karakteristiske kjennetegnene til en dårlig Takashi Miike-film. Den er langsom, har ikke en historie å fortelle, rollefigurene er kjedelige og det eneste som redder filmen er voldtekt og misbruk av kvinner. Litt sadomasochisme, nekrofili og litt avriving av kjønnshår fra en kvinne er godbitene. Selv om det er perverst, er det dette jeg elsker med Takashi Miike. Mannen har glimt i øyet, han har mye av humoren jeg er ute etter, men jeg synes fremdeles Full Metal Yakuza er en skikkelig drittfilm uten mål og mening.

Liker du undertrykkelse og ydmykelse av kvinner kan Full Metal Yakuza glede deg i noen få minutter. Men den klarer ikke å følge i fotsporene til Visitor Q, Ichi the Killer og Dead or Alive. Selv med mye humor klarer ikke denne filmen å engasjere eller underholde. Da hjelper det lite med ydmykelse av det svake kjønn og en artig vri på blokkering av pistolkuler. Full Metal Yakuza forblir en kjedelig film uten mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: