Visit my YouTube channel here.

It’s Complicated (2009)

And what’s with the “big guy”? Is it because I’m fat?

It’s Complicated har gode skuespillere og noen morsomme scener, men det blir for mye dårlig filmmusikk og fjolleri, spesielt er ikke Meryl Streep overbevisende der hun ter seg som en forelsket tenåring. Hun er en av de beste kvinnelige skuespillere vi har, men hun overspiller og er ganske slitsom. Alec Baldwin er derimot helt perfekt. Han har glimt i øyet og klarer å oppføre seg på en akseptabel måte, selv om han er sprengkåt hele filmen. Steve Martin er også god med sin underspilling. Meryl Streep er problemet, og det er hun som må bære mye av filmen.

Det merkes på tonen at det er en kvinnelig regissør som er bak kameraet. Filmmusikken blir klissete og irriterende, kjærligheten danser, jeg ble til tider kvalm, men It’s Complicated tar seg selv ikke så seriøst. Det er akkurat dette som redder filmen, for dette er en film for de eldre som vet hvordan det er å finne tilbake til sin gamle partner.

En ujevn film som nok ikke helt de nyforelskede forstår. Dette er en film for de som har fått unger, gått videre i livet, men så finner de ut at de savner sin første store kjærlighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.